MANIFEST I ADHESIONS

MANIFEST: DEFENSEM EL PARC DE L’ORENETA

L’Ajuntament ha aprovat inicialment un projecte per construir 30 habitatges de luxe en un terreny que forma part del Parc de l’Oreneta. Això serà possible per un acord entre l’Ajuntament i la promotora Núñez i Navarro. Aquesta empresa cedeix dues masies
(Can Ripoll, a Sant Gervasi-Galvany, i Torre Garcini, al Guinardó), que es destinaran a equipaments públics, i a canvi l’Ajuntament li transfereix una superfície per edificar dins del Parc de l’Oreneta, tocant al carrer Montevideo.

Un grup de veïnes i veïns estem decidits a aturar aquest projecte perquè urbanitza i privatitza una part de l’actual Parc de l’Oreneta, que és un espai públic que conté una vegetació forestal que és una continuació del Parc Natural de Collserola. Evidentment estem a favor que es guanyin per a ús públic les esmentades masies, però no a qualsevol preu.

Per això, el dia 10 de juliol del 2014 ens hem constituït en la Plataforma Defensem el Parc de l’Oreneta amb els següents punts:

1. No a la privatització i urbanització d’una part del Parc del Castell de l’Oreneta. Aquest espai forestal és un patrimoni d’alt valor ecològic de tota la ciutat de Barcelona i volem que se’n garanteixi la seva protecció íntegra.

2. Que es destini a ús públic la Torre Garcini al Guinardó i Can Ripoll a Sant Gervasi-Galvany, d’acord amb les reivindicacions dels veïns, mitjançant un procediment que no perjudiqui els interessos generals de la ciutat.

PER A ADHERIR-SE, OMPLIU AQUEST FORMULARI:

o escriviu a defensemloreneta@gmail.com

 

12 pensaments sobre “MANIFEST I ADHESIONS”

 1. Una mostra més de l’especulació bestial de l’administració de CiU a Catalunya. Si ells han de governar en una Catalunya independent, no vull ser independent,

  M'agrada

  1. Millor continuar a España i que ens governin ells i el PP, clar que si!!!
   Confonent les coses i barrejant-ho tot no arribarem enlloc.
   D’acord amb la primera part del comentari, fora de lloc la segona.

   M'agrada

 2. Sóc una dels sarrianencs que van recuperar el Castell de l’Oreneta per Sarrià i Barcelona. Encara recordo la festa que vam organitzar i l’alegria que teníem.
  El Castell de l’Oreneta és de tots i també meu. No puc acceptar que aquest Ajuntament es vengui allò que hem aconseguit els veïns amb la nostra lluita!!!

  Liked by 1 person

  1. Aquesta festa es va celebrar el dia 10 de juny de 1978 i ja tenim penjat el tríptic del programa que l’anunciava. L’Ajuntament ha de saver que el barri de Sarrià té memòria i no renuncia al que és seu !!!!

   Liked by 1 person

 3. Ja hi ha un nuñopolis a sobre la bonanova que es va apropiar de mitja muntanya …. sembla que li va anar bé a NN i a l’ajuntament i volen repetir

  M'agrada

 4. Nio entenc perque la gent que es fica amb els politics i els banquers no inclou als promotors i constructors que estan en l’origen de la majoria de la corrupció. El Nuñez ja ha tngut problemes amb la justicia i qualsevol que ha visitat un pis fet per ell sap el que son: merda que simula luxe.

  M'agrada

 5. la lujuria empresarial del ladrillo ataka de nuevo, y no es de extrañar que Trias y su coorte quieran privatitzar Barcelona a toda prisa. porque ya notan el aliento de Guanyem Barcelona ( https://guanyembarcelona.cat/ )
  les queda menos y nada …y lo saben
  però nosotras sabemos que #JuntasSiSePuede y vamos a pararles las garras de lo que no es suyo porque es de todas

  M'agrada

 6. No podem deixar que segueixin retallant el parc a petits bocins any rera any, tampoc amb l’excusa de fer equipaments municipals, perque al final haurem d’escollir entre llars d’infants, escoles í llars d’avis o parcs, ı un descampat asfaltat amb 4 arbres ı algun tros de gespa no és el mateix que una part de zona forestal autòctona.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

PLATAFORMA CONTRA LAPRIVATITZACIÓ I URBANITZACIÓ D'UNA PART DEL PARC

A %d bloguers els agrada això: