CONVOCATÒRIA DE RECOLLIDA DE FOTOGRAFIES “IMATGES DEL PARC DE L’ORENETA”

Amigues, amics del Parc de l’Oreneta,
Des del grup “Tertúlies fotogràfiques” de la Casa Orlandai, juntament amb la Plataforma “Defensem el Parc de l’Oreneta” i l’Associació Cultural Casa Orlandai, volem celebrar amb vosaltres la victòria que totes i tots hem aconseguit en aturar la privatització de part d’aquest parc. Volem manifestar la nostra estimació pel parc. Per això mateix, entre altres iniciatives, la festa de Carnaval de la casa hi estarà dedicada. Nosaltres us volem proposar que tots i totes juntes manifestem la nostra vinculació amb el parc fent un recull de fotografies que la facin palesa. Aquest recull rebrà el nom de ‘”IMATGES DEL PARC DE L’ORENETA”.

• Qualsevol persona a qui li vingui de gust participar-hi pot fer-nos arribar les seves fotos en format digital a fotosoreneta@gmail.com. Cal que al nom de l’arxiu de cada fotografia hi figuri el vostre nom (o àlies) i la numeració (si es tracta d’una sèrie). Per exemple: “Mireia3”. Hi podeu posar un peu de foto explicatiu, però aquest detall no és obligatori.
• En aquest cas, l’arxiu ha de ser en format .jpg. La mida màxima ha de ser de 5Mb. en total.
• També podeu fer-nos arribar les vostres fotografies en paper, sempre que la impressió sigui feta a partir de pel·licula analògica. En aquest cas, el lliurament heu de fer-lo dins d’un sobre i dipositar-lo a la recepció de l’Orlandai. La mida màxima de les fotos ha de ser de 18×24 cm. Al darrere de cada fotografia cal que poseu el vostre nom i el número de sèrie, com en l’exemple anterior. Al sobre heu d’escriure “IMATGES DEL PARC DE L’ORENETA”.
• El nombre màxim de fotografies per participant és de 5.
• El termini de recepció de les fotografies finalitza el dia 4 de febrer de 2015.
• Participar en la convocatòria significa acceptar que les fotografies puguin ser exposades a la casa Orlandai durant les festes de Carnaval. En acabar i retirar-se l’exposició, les i els participants podran recollir-les el dia i hora que s’estipuli.
• El tema de les fotografies és lliure, però la idea és que cada participant expliqui visualment el seu vincle amb el Parc de l’Oreneta. Que mostreu el vostre parc; què és per a vosaltres allò visible i allò amagat del parc; quins en són els habitants (no tan sols persones, sinó plantes i animals), etc.
• No es tracta d’un concurs i, per tant, no en farem una selecció. Si el volum de fotos rebudes, però, supera la capacitat expositiva, el grup “Tertúlies fotogràfiques” es reserva el dret de fer-ne una tria, sempre amb criteris estètics.
• Les fotos les podeu presentar en blanc i negre o en color.
• En principi, les fotos han de ser actuals, però hi haurà una secció especial per a les fotos històriques que il·lustrin la vinculació del parc amb el veïnat de Sarrià al llarg del temps.

Us animem, doncs, a prendre part en aquest acte cívic i us convidem que feu córrer la veu entre les vostres amistats i la gent amiga del Parc que conegueu.
Esperem la vostra participació.
Cordialment

TERTÚLIES FOTOGRÀFIQUES
PLATAFORMA DEFENSEM EL PARC DE L’ORENETA
ASSOCIACIÓ  CULTURAL CASA ORLANDAIEduard Vidal
Antònia Font
Xavier Soler
Aurora Leal
Montserrat Moix
Juanjo Compairé

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s