Volem que el Consell de Barri s’oposi a la construcció d’habitatges dins del Parc de l’Oreneta

IMG_20141030_202604El proper dijous 6 de novembre a les 19 h se celebrarà un Consell de Barri a la Casa Orlandai.
A la comissió de seguiment encarregada de elaborar l’ordre del dia, el representant d’una entitat va demanar que s’hi inclogués un punt per tractar del tema del Parc de l’Oreneta. Totes les entitats del barri que hi eren presents i els representants del grups polítics municipals del PSC i d’ICV-EUiA van donar suport a la proposta. El representant de l’Ajuntament que presidia la reunió s’hi va oposar però finalment, després de consultar el reglament de la comissió, va haver d’acceptar-ho.
Posteriorment, en un correu electrònic el representant del govern municipal va fer saber a les entitats i grups polítics que “aquest tema […] si us sembla bé el podem explicar si algun veí ho desitja al punt de precs i preguntes”.
Doncs, no. No ens sembla bé. Aquest tema preocupa no a “algun veí”, sinó a milers de veïns i veïnes i a més de trenta entitats del barri que han signat el nostre manifest.
D’altra banda, està establert en el reglament que és funció de la comissió de seguiment preparar l’ordre del dia de les sessions del Consell de Barri. Si finalment el govern municipal decideix de què es pot parlar, de què serveix anar a les reunions de la comissió?
Diverses entitats ja han insistit que s’ha d’incloure el tema de la urbanització del Parc en l’ordre del dia. També ens consta que els dos grups de l’oposició, PSC i ICV-EUiA, estan fent accions per exigir que es compleixi el reglament.
Les entitats i el veïnat seguim demanant que la qüestió de la urbanització al Parc de l’Oreneta sigui un punt de l’ordre del dia.
Volem que al Consell de Barri la ciutadania expressi una vegada més el seu rebuig a l’edificació dins del Parc de l’Oreneta i, per això, us convoquem a ser-hi presents de forma massiva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s