Es constitueix la Plataforma defensem el parc de l’Oreneta

DEFENSEM EL PARC DE L’ORENETA

L’Ajuntament ha aprovat inicialment un projecte per construir 30 habitatges de luxe en un terreny que forma part del Parc de l’Oreneta.
Això serà possible per un acord entre l’Ajuntament i la promotora Núñez i Navarro. Aquesta empresa cedeix dues masies (Can Ripoll, a Sant Gervasi, i Torre Garcini, al Guinardó), que es destinaran a equipaments públics, i a canvi l’Ajuntament li transfereix una superfície per edificar del carrer Montevideo, al parc de l’Oreneta.
Un grup de veïnes i veïns estem decidits a aturar aquest projecte perquè urbanitza i privatitza una part de l’actual Parc de l’Oreneta, que és un espai públic que conté una vegetació forestal que és continuació del Parc Natural de Collserola. Evidentment estem a favor que es guanyin per a ús públic les esmentades masies, però no a qualsevol preu.

Per això hem constituït la Plataforma defensem el parc de l’Oreneta i us convoquem a la propera trobada, dimecres 23 de juliol a les 19 hores a la plaça Sant Vicenç de Sarrià.

140710 01 defensant l'Oreneta   140710 05 defensant l'Oreneta.jpg

5 pensaments sobre “Es constitueix la Plataforma defensem el parc de l’Oreneta”

  1. Ja n’hi ha prou d’agressions a Collserola per part de TOTS els partits que fins ara han tingut responsabilitats de govern. Una prova més de com està d’esgotat el sistema, el menyspreu a un medi ambient tan malmès per part dels responsables de la malifeta

    M'agrada

  2. Hemos de parar los pies de una vez a la nefasta constructora Nuñez y Navarro que tanto daño ha hecho en la estética urbanística de Barcelona. Por no decir los edificios históricos que ha destruido. Basta ya!!!!!!

    M'agrada

  3. Malgrat l’oposició del govern convergent del Districte, des del PSC hem forçat, avui tot aplicant el reglament de participació ciutadana, que en el proper consell de barri de Sarrià treguin el tema del Parc de l’Oreneta, us convidem al màxim nombre de veïns/es a aquest consell de barri i que pregunteu tot manifestant el vostre posicionament. el consell de barri serà el proper dia 6 de novembre de 2014 a les 19,00h, el lloc encara per decidir.

    M'agrada

Deixa un comentari